Известие

Collapse
No announcement yet.

Свети лампата за акумулатора

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Аз си мислех, че някъде отдолу излиза.. сега колектор ли трябва да се сваля ццц... колко псувни ще изяде докато го сваля не е истина...
    -------------------------------
    ALFA ROMEO 146 1.8 Twin Spark with head from QV - EX
    ALFA ROMEO 159 1.9 JTDm 16V , 150+++

Comment

Той и отдолу може да излезе,ама не ти го препоръчвам,защото е много гърч. Виж дали няма да можеш лесно да свалиш колектора.
      Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
      Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
      Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

Ами не ми се иска да го свалям щото наскоро го свалях сега е с нова гарнитура залепен и т.н., но ако се наложи да се свали кво да правя ще го свалям...

Comment

колега ако си с алумиевия колектор свали извитата част без тази която е на главата
          Гост това е човек ,който идва да пие кафе а ти изпива всичката ракия

Comment

Първоначално публикувано от nedko87 Покажи съобщение
            колега ако си с алумиевия колектор свали извитата част без тази която е на главата
            Ами не знам дали е алуминиева или чугунена но не съм с пластмасовия ще пробвам.

Comment

Първоначално публикувано от bobi_kz Покажи съобщение
              Ами не знам дали е алуминиева или чугунена но не съм с пластмасовия ще пробвам.
              И аз така се надявах да е малкия дявол но ми се беше пръснал корпуса ! отдолу излиза много трудно пречи полуоската само изваждане отгоре махане на колеколекторите.Успех
              Аlfa Romeo 145 1.4 16V TS Junior EXXXX.....
              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD FACELIFT '03 116HP
              Всички екстри Мултиволан и Калорифер

Comment

И без това нямам канал ще пробвам отгоре ...

Comment

Колеги, явно карам кола ссъс транен характер, но с голямо сърце.. Днес сутринта запалих колата за да отида на работа и ИЗНЕНАДА лампата на акумулатора изгасна, пуснах фарове, духалки чистачки не светна. Замерих с мултицет зарежда на 14,44. Отидох на работа и проблем нямаше. А кажете ми как да не я обичам тази кола? Но пак ще има разглобяване то е ясно , но пък мога да се прибера спокойно

Comment

Колеги, явно карам кола ссъс транен характер, но с голямо сърце.. Днес сутринта запалих колата за да отида на работа и ИЗНЕНАДА лампата на акумулатора изгасна, пуснах фарове, духалки чистачки не светна. Замерих с мултицет зарежда на 14,44. Отидох на работа и проблем нямаше. А кажете ми как да не я обичам тази кола? Но пак ще има разглобяване то е ясно , но пък мога да се прибера спокойно
                    Колега, какво стана, разкажи ако си решил проблема ?
                    145 1.6 TS 1998 г.

Comment

Ами силно казано е, че съм го решил сметнах, че ще ми отнеме много нерви и ядове докато сваля тоя алтернатор и така и не го свалих...Прибрах се от София до Казанлък без проблем не светна никъде лампата карах на пуснати фарове и музика с бас каса и нямаше проблем след това смених ремъка и така до днес да чукна на дърво не свети и си зарежда нормално. Вече взех да се съмнявам дали проблема е въобще в алтернатора. Мисля да я карам на диагностика, но не знам дали въобще ще покаже нещо. Явно и трябва някой "жичкаджия" да я огледа, но забелязах, че проблема се появява при натоварване т.е. при висока скорост прави го за 2ри път и се оправя сама.

Comment

И при мен, когато се случи беше при висока скорост. После на няколко пъти се опита да се оправи от самосебе си, но не стана и минах през сервиз. Я да използувам да те питам като си от Казанлък, как е подбалканския път (ако минаваш по него)? От 2008 или 2009 не съм минавал от там, тогава на места беше трагедия. После някой ми каза че е бил направен, ама дали е така, сподели ако знаеш, моля .
                        145 1.6 TS 1998 г.

Comment

Ами силно казано е, че съм го решил сметнах, че ще ми отнеме много нерви и ядове докато сваля тоя алтернатор и така и не го свалих...Прибрах се от София до Казанлък без проблем не светна никъде лампата карах на пуснати фарове и музика с бас каса и нямаше проблем след това смених ремъка и така до днес да чукна на дърво не свети и си зарежда нормално. Вече взех да се съмнявам дали проблема е въобще в алтернатора. Мисля да я карам на диагностика, но не знам дали въобще ще покаже нещо. Явно и трябва някой "жичкаджия" да я огледа, но забелязах, че проблема се появява при натоварване т.е. при висока скорост прави го за 2ри път и се оправя сама.
                          Не се е оправила сама. Сменил ск ремъка. Това я е оправило.
                          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                            Не се е оправила сама. Сменил ск ремъка. Това я е оправило.
                            Още преди да сменя ремъка се беше оправила и не светеше.. и се прибрах след това го смених.

Относно подбалканския път супер е винаги минавам от там. Препоръчвам.
                            Поздрави

Comment

Сори за СПАМ-а, но не е ли по-оферта по магистралата до Пловдив и оттам по Пловдив - Карлово ? Че и аз доста често пътувам до Казанлък

Comment

Ами за мен магистралата е скучна и да не говорим че е ужасна. Така, че подбалкана си е много по-добре. Хубав път и красив

Comment

Working...
                                X